29 Nisan 2010

Boncuk Perde

Boncuktan yaptığım mutfak kapısına asacağımız perdem bitti. Henüz daha asamadık asmak için aparatı bulamadım marangozdan iki ince çıta alıp askı ile asmam lazım. Masanın üstünde kapıya perde olarak asılacak günü bekliyor. Farklı bi modelide canım kardeşim için yapıcam daha sonra talep olursa sipariş üzerine istenilen modelde yapmayı da düşünüyorum.   

Boncukları temin etmek baya bi sıkıntılı oldu her renkte bulabilmek zor oluyor.


7 yorum:

Lavanta Bahçesi dedi ki...

farklı ve güzel olmuş ;) ellerine sağlık

Nedret dedi ki...

Çok beğendim.Elinize sağlık. En alt boncukları büyük koymasanız daha güzel ve düzgün görünür bence, acizâne fikrim. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş.İyi günlerde kullanırsın inşallah :)

Banuca dedi ki...

Yaaa çok güzel olmuş, bu modeli ben nereden bulduysam çok beğenip arşivime almıştım, ama yapmaya sıra gelmedi bir türlü, çok sevindim birilerinin böylesine güzel bir şekilde uygulamasına, mutlulukla kullanın....

TuBiLiK dedi ki...

çok güzel oldu ellerine sağlık.
darısı benimkinin başına :)

Unknown dedi ki...

Harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık. Şablonlamı çalışıyorsunuz? Bilgi verirseniz sevinirim.

Güzellikler sizinle olsun. Sevgiyle kalın...

etamincikizlar dedi ki...

Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ediyorum.

Neduk bahsettiğin gibi boncukları büyük koymak konusu o zaman çok düz bi görüntü oluyor böyle daha farklı olduğunu düşünüyorum örnekte de aynı bu şekildeydi.

Banu abla bende bunu ilk gördüğüm anda vuruldum ve kesinlikle yapmam gerektiğini düşündüm. blogunu zevkle takip ediyorum seninde el emeklerin harika...

Tubilik seninkini yapıcam canım kardeşim boncuklarını almam lazım :))

Evimin incileri belgin, Bunu yaparken bilgisayardan resimine bakarak yaptım. Çıktısını aldım fakat arada bi daha büyük görmek gerektiği için bi yanımda bilgisayar bi yanımda boncukların geceleri kızımdan arta kalan vakitlerde bitirdim.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum teşekkür ediyorum.