20 Ekim 2010 Çarşamba

Burçak Bisküvili Pasta

Canım kardeşim yaparken hep seni andım sevdiğini biliyorum...
Genelde hazır pudingle yapılıyor daha pratik olması açısından ama ben kendim yapmayı tercih ettim pudingini..









Malzemeler

1 paket Burçak Bisküvi
1 Paket Kakaolu Bisküvi

1 bardak un
1,5 bardak şeker
3 bardak süt
3 çorba kaşığı kakao

Yapılışı
Un, şeker, kakao ve sütü karıştırıp muhallebimizi elde ediyoruz. Sonra sırasıyla bir sade bi kakaolu olmak üzere muhallebimize batırıp dik duracak şekilde borcama diziyoruz. (muhallebi sıcak olduğundan ben şeker maşası kullandım bisküvileri tutmak için) sırayla dizdiğiniz bisküvilerimizin üzerine kalan muhallebiyi döküyoruz. Soğuduktan sonra verevine keserek servise hazırlıyoruz..

Afiyet Olsun
Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails