Malzemeler
1,5 bardağı eritilmiş margarin su
1 çay bardağı sıvı Yağ
1 Yumurta
1 su bardağı pudra Sekeri
2 çay bardağı hindistancevizi
1 Paket vanilya
1 Paket kabartma tozu
6 bardak un
Yapılışı
kullanıyoruz Eritilmiş margarin, sıvı Yağ, Bir Yumurta sarısı (yumurtanın akını DİSİ Click) ve pudra Sekeri karıştırılır. Uzerine BİR çay bardağı hindistan cevizi, un, vanilya, kabartma tozu eklenir. Hamur kıvama gelince Ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapılır. Bir zamanlar Yumurta Akina daha Gale hindistancevizine bulanır. 180 ° fırında pembeleşinceye kadar pişirilir.
Afiyet Olsun ..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder