Genelde hazır pudingle yapılıyor daha pratik olması açısından ama ben kendim yapmayı tercih ettim pudingini..
Malzemeler
1 paket Burçak Bisküvi
1 Paket Kakaolu Bisküvi
1 bardak un
1,5 bardak şeker
3 bardak süt
3 çorba kaşığı kakao
Yapılışı
Un, şeker, kakao ve sütü karıştırıp muhallebimizi elde ediyoruz. Sonra sırasıyla bir sade bi kakaolu olmak üzere muhallebimize batırıp dik duracak şekilde borcama diziyoruz. (muhallebi sıcak olduğundan ben şeker maşası kullandım bisküvileri tutmak için) sırayla dizdiğiniz bisküvilerimizin üzerine kalan muhallebiyi döküyoruz. Soğuduktan sonra verevine keserek servise hazırlıyoruz..
Afiyet Olsun
4 yorum:
çok sevdiğim ve sıkçada yaptığım bir pasta.afiyet olsun...sizinkide nefis görünüyor.
ellerine sağlık.
olsada yesem :)
ellerinize sağlık, gayet pratik bir tatlı olmuş. Tam benlikk :))
çok teşekkür ederim
Yorum Gönder