3 havuç
1 elma
1 paket kakaolu petibör
1 bardak şeker
2 kaşık kakao
1 vanilya
yarım paket margarin
1 bardak kuru üzüm
Yapılışı
Havuç ve elma rendelenip yağda şekerle birilikte kavrulur daha sonra içerisine petibör bisküvi kırılarak koyulur sonra sırası ile kakao, vanilya, kuru üzümde koyulup karşışana kadar kaşık yardımı ile karıştırılır. Sonra oluşan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp yuvarlanır ve hindistan cevizine bulanıp servise hazır hale getirilir..
Afiyet Olsun
3 yorum:
ellerine sağlık, güzel görünüyor.
bende denerim :)
Canım; ellerine sağlık, hemen yarın deneyeceğim. Sevgiler...
çok teşekkür ederim denemenizi tavsiye ederim dolapta 3-5 gün kalabiliyo tadında ve kıvamında hiç bi değişiklik olmuyor.. sevgiler.
Yorum Gönder