16 Kasım 2020

Koronalı günler

Yeni bi haftaya giriş yaptık ve soğuklar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Böyle zamanlarda hep evi olmayan yakacağı olmayan insanları düşünüp çok üzülürüm. Allah kimseyi muhtaç bırakmasın hepimizin yardımcısı olsun. 


Bulunduğum bölge de Korona virüs oldukça yayılmış durumda sadece ihtiyaçlarımızı almak için dışarı çıkıyorum mecburen eşim işe gidiyor onun da tek başına çalışıyor olması kalabalık bi ortam da olmaması bu dönem de bizim için avantaj diye düşünüyorum. Bulunduğumuz yerdeki hastaneler de doluluk oranı yüzde yüz olmuş. inşallah bazı kısıtlamalar gelir de yazın en iyi durumda olan 5 şehir arasındaki Tekirdağ yine düşük risk durumuna gelir. Hatta Ülke olarak biran önce kurtulsak eski normal halimize dönsek kızım 7. Sınıfa gidiyor henüz okula hiç gitmedi ara tatil sonrası sınavları var okulunun açılıp açılmaması ile ilgili bi bilgi yok ama bu artış korkutucu olmaya başladı bizim için inşallah okul açılmasın diye dua ediyorum.
Kendimizce önlemlerimiz var maske hijyen ve mesafe elimizden geldiğince tedbirimizi alıyoruz takdir Allah'ın. Haftada 4-5 gün ballı ıhlamur mutlaka içilir, gıdamıza elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. 
ALLAH hepimizi korusun.. 
Sağlıklı eski normal günlerimiz geri gelsin.

Hiç yorum yok: